Meer resultaten voor coverband u2

 
coverband u2
U2-coverband uit Spijkenisse beste van Benelux Voorne-Putten AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Alarm. Net binnen. Play. Play. Pijlen. Deel. Play
Dat kwam vervolgens onder meer tot uiting in het nummer Miss Sarajevo, dat U2 oorspronkelijk met operazanger Pavarotti uitvoerde. De tributeband regelde voor de finale de sopraan Karlijn van Baardewijk uit Spijkenisse, een hoornblazer en een paar violisten. Het resultaat was betoverend. Ik, kreeg er zelf kippenvel van, zo mooi was het. Het is heel tof om iets wat je in je hoofd bedenkt, zo verbeeld te zien, beschouwt de zanger.
U2 band Wikipedia.
Na deze optredens verdween de band weer en werd er tot 2007 niets van vernomen, in dat jaar trad een coverband van U2 nog eenmaal op als The Dalton Brothers. Tijdens de optredens waren de bandleden verkleed als cowboys en noemden ze zichzelf The Daltons.
U2be Band.
Tribute band U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat jaar CU2PLAY The Belgian Tribute to Coldplay U2 frontman Sander Deroo om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland.
ACROBAT DE NEDERLANDSE U2 TRIBUTE: BAND BIOGRAFIE.
Er is extra aandacht besteed aan de gehele sound, het kenmerkende U2 geluid is onmiskenbaar aanwezig! Ook hebben we diverse show-elementen en looks overgenomen, zonder een karakterloze kopie te worden. Onze shows worden ook wel ervaren als intieme U2 shows.
U2-tributeband uit Spijkenisse uitgeroepen tot beste van de Benelux Rijnmond.
Richard THE EDGE van der Valk Peter BONO Moonen blikken terug op hun triomf. U2-tributeband In the Name Of uit Spijkenisse is zaterdagavond uitgeroepen tot de beste coverband van de Benelux. De band won de finale van de Benelux Clash of the Coverbands in Paradiso Amsterdam. Door" keihard werken met een geweldig team is deze droom voor ons uitgekomen, reageert zanger Peter Moonen. Er stonden in totaal negen bands uit België en Nederland in de finale die allemaal een half uur mochten optreden.
The Belgian U2 experience.
Sandra Den Hartog. MAGNET PARTY COVERBAND. DJ's' en Acts. Kelly Van Hoorde. U2be The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring.
Crystal Dream U2 Experience The Ultimate U2 Tribute.
Frits Spits Radio 2. In het programma Tijd voor Twee promoot Frits Spits de band als goed alternatief voor de uitverkochte 360 concerten van U2 in de Amsterdamse Arena en tipt de luisteraar die avond naar de Vierdaagse Feesten Plein 44 in Nijmegen te gaan naar de enige echte U2 Coverband. Crystal Dream staat hoog aangeschreven bij de Nederlandse U2 fanclub en de die-hard U2 fans in Nederland.
LikeU2.
Op dit moment tourt de band als één van de drie headliners van de gloednieuwe Legends Live Tribute Tour door heel Nederland. Wat je mag verwachten, is een strakke liveband, die met succes het originele geluid en gevoel van U2 tot leven kan brengen.
ACROBAT ACROBAT DE DE NEDERLANDSE NEDERLANDSE U2 U2 TRIBUTE: TRIBUTE: BAND BAND BIOGRAFIE. BIO.
Eén gezamenlijke oefensessie was indertijd genoeg om te besluiten verder te gaan als U2 tribute met Ochten als uitvalsbasis. Zanger Peter van den Heuvel en gitarist Thijs van Thienen vormen het kloppend hart van deze gerenommeerde U2 tribute die inmiddels tot de beste van Nederland wordt gerekend.
OldRocks in voorprogramma U2 coverband U2two in Exloo.
Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. OldRocks in voorprogramma U2 coverband U2two in Exloo. Georganiseerd door OldRocks.
U2be Home.
Volgende openbaar optreden Zie alle openbare optredens. ZATERDAG 25-01-2020 2100.: Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. De Markt 201. 2931 EC Krimpen aan de Lek NL. Foto's' Zie alle albums. Bekijk Zie alle video's.' DEMO // U2be The Belgian U2 Experience // 2019.
De beste U2 soundalike tributeband van Nederland!

Contacteer ons