Zoeken naar coverband drenthe

 
coverband drenthe
Welkom Coverband KOEST.
06 51 88 12 45 info@koest-online.nl. Bandinfo / voorwaarden. Selecteer een pagina. Swingend op elke sterkte! Klik hier voor boeking. Swingend op elke sterkte! Klik hier voor boeking. Swingend op elke sterkte! Klik hier voor boeking. Swingend op elke sterkte! Klik hier voor boeking. Festival, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander feest kortom.: Iets te vieren? Op zoek naar een enthousiaste, leuke super coverband, die meedenkt met de wensen en eventueel budget? Coverband Koest is dan de perfect band!
Artiest boeken voor uw evenement in Drenthe? Bekijk onze muzikanten.
Bij Evenses boekt u de juiste live-artiest voor uw poppodium in Drenthe. Wij bespreken samen met u uw wensen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. bekijk geheel aanbod. Geschikt voor: Feest, Bruiloft, Receptie, Diner, Ceremonie, Evenement, Bedrijfsfeest. Categorie: Pop duo, Zangeres. Deze zangeres zorgt voor een spetterend feest met haar unieke stem en liefde voor muziek! Meer informatie Bekijken. Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Bruiloft, Ceremonie, Diner, Evenement, Feest, Receptie. Categorie: Zangeres, Pianist. Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek. Meer informatie Bekijken. Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Diner, Evenement, Bruiloft, Receptie, Ceremonie. Categorie: Pop duo. Professioneel duo met een breed repertoire! Zij maken elk feest compleet met hun live muziek. Meer informatie Bekijken. Geschikt voor: Feest, Bruiloft, Bedrijfsfeest, Receptie, Diner, Evenement. Categorie: Pop duo, Coverband.
Coverband Moeflons Feestband Alle Coverbands.
Moeflons Feestband komt uit Drenthe, treedt ook op in Drenthe en aangrenzende provincies. Dit is de leukste band van drenthe en omstreken! Meer info opvragen over Moeflons, alvast reserveren en offerte aanvragen. Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen.
Muzikanten aangeboden en gezocht in Drenthe Dé Muzikantenbank.
Zanger / Zangeres gezocht in Assen Drenthe 351x bekeken. Xclusive, DE Top100 coverband uit Assen is op zoek naar een ervaren maar vooral gedreven zangeres! Geen zangeres die in heel veel verschillende bandjes zit maar vooral de focus wil leggen op 1 band om nog groter te groeien.
Bands uit Drenthe boeken Laagste prijs.
Alle bands uit de buurt van Drenthe. Ben je op zoek naar een band voor een feest of evenement in Drenthe? Op Gigstarter vind je bands in allerlei genres, zoals pop, folk, blues en andere muziekstijlen. Boek bands uit Drenthe en omstreken.
Coverband Boeken? Wij zijn ACHTUNG! Dé coverband met ballen!
We spélen bovenstaande muziek allemaal wel, maar op onze eigen manier: snel, interactief, van de hak op de tak maar vooral met humor en passie. We trekken je gasten de hele tent door! ACHTUNG coverband Boeken? Wil je meer informatie, of wil je ACHTUNG coverband boeken?
Bruiloftfeest samen met de bruiloftband band van Nederland!
Friesland Groningen Drenthe Overijssel Gelderland Limburg Noord Brabant Zeeland Utrecht Zuid Holland Flevoland. Coverband bruiloftband KINK is bekend met zeer veel trouw locaties in Nederland. Bruiloftband KINK heeft al vele goede relaties opgebouwd en wordt regelmatig op dezelfde locatie en door dezelfde klanten of vrienden van het bruidspaar gevraagd voor een tweede, derde of meerdere optredens.
Feestband boeken? Wij zijn ACHTUNG en komen een feestje bouwen!
Op het standaard tralalalala bandje ben je inmiddels wel uitgekeken? En vind je ook dat ál die bands wel op elkaar lijken en allemaal hetzelfde doen? Je wilt je gasten en bezoekers een unieke ervaring voorschotelen en in een euforische feeststemming naar huis sturen!
The Band-its Coverband, maakt jullie feest onvergetelijk!
Een goede band is daarbij heel belangrijk! Met the Band-its haalt u de perfecte coverband in huis. Door onze ruime ervaring en aanstekelijk enthousiasme geven wij de avond net dat beetje extra! Bovendien is ons repertoire zeer divers. Wij garanderen een topfeest en de tent op zijn kop! Afhankelijk van uw wensen, plannen wij samen met u hoe de avond verloopt. Wij laten dan ook niets aan het toeval over en denken graag met jullie mee. Een beetje meer Rock in de feesttent? Een speciaal verzoekje voor bijvoorbeeld een openingsdans op jullie bruiloft? Geef dit gerust aan ons door, niets is te gek! Daarnaast maken wij gebruik van onze eigen technici en geluidsapparatuur. Zo kunnen wij u in alle gevallen verzekeren van kwalitatief goed geluid, op een passend volume. Desgewenst kunnen wij ook de muziek in de pauzes verzorgen, zodat het feest geen moment stil valt. The Band Its maken jullie feest compleet! Emailadres U wordt door ons teruggemaild. Wij nemen contact met u op! Nacht van Bork. School Gala CSG. InterStage OBD Drenthe.
Gitarist Gezocht Drenthe Muzikantenbank.NET.
Gitarist zoekt Coverband omgeving Assen. Categorie: Gitarist Gezocht Assen Drenthe. Geplaatst door Frits-1 op 22-10-2019, 41 keer bekeken. Band of Coverband gezocht omgeving Assen.Ik ben pensionado gitarist/zanger, met veel ervaring in diverse bands en in de vakantie op campings; Ik heb nu wat tijd over en het lijkt mij leuk om met een Band Coverband 1 dagdeel of avond in de week.
Muzikanten zoeken band in Drenthe Dé Muzikantenbank.
Ben benieuwd of ik me kan aansluiten bij een blues / rockband. Eventueel wil ik ook wel vers beginnen met een nieuw te vormen band van leeftijdgenoten 50 Ik heb de gear voor optredens en repetitie. Auginus Niezen maandag 2 december 2019 Gitarist zoekt coverband regio Drenthe.
3VOOR12/Drenthe agenda drenthe 3voor12.
Wie, wat, waar speelt in Drenthe? 7 oktober 2019, redactie 3voor12 Drenthe. U bent hier.: Wie, wat, waar speelt in Drenthe? redactie 3voor12 Drenthe, 7 oktober 2019. 3VOOR12/Drenthe heeft de muzikale activiteiten die de komende tijd in Drenthe plaatsvinden voor je op een rijtje gezet.

Contacteer ons