Meer resultaten voor johnny cash coverband

 
johnny cash coverband
johnny cash coverband - Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten.
Wij als beroepsmuzikanten en DJs maken een stijlvolle brug tussen mens en muziek waarbij onze live band vanuit de diplomatie en respect naar de aanwezigen, het beste van zichzelf geeft. U kan onze muziek live beluisteren hier op deze website De meeste mensen nemen vooral ook even vrijblijvend telefonisch contact of komen langs in ons kantoor te Deurne-Antwerpen. Alvast een bijzonder feest toegewenst vanwege de medewerkers van DSO MUSIC! DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF, Janssen Pharmaceutica, Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine" broertje: de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen.
Dominique Van Malder Ride This Train Johnny Cash Tessenderlo Het Belang van Limburg. Agenda Het Belang van Limburg.
Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. Voor de muziek zorgt Ride This Train een zeskoppige band die geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken.
Dominique Van Malder Ride This Train CC Het SPOOR.
Nu zijn ze ervaren en geroutineerd, klaar om Johnny Cash een podium hoger te tillen. Uiteraard passeren alle hits van Johnny Cash want zoals hij het zelf zei: Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling hits van Johnny Cash.
Johnny Cash, The Man and The Music Dominque Van Malder Ride This Train Tongeren UiT in Vlaanderen.
Dominique Van Malder speelt Johnny Cash, nee, hij IS Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en staande ovaties.
Er zijn veel Johnny Cash-coverbands in. Def Americans Johnny Cash Tribute Facebook.
De band weet de sound van Johnny Cash goed te benaderen en doordat de zanger de kenmerkende maniertjes van Cash heeft overgenomen, kom de muziek dubbel zo goed over. Het is dan ook Weitering die vooral de show maakt, aangezien de andere bandleden een beetje een fletse houding aannemen.
Def Americans Live At Folsom Prison.
Def Americans Live At Folsom Prison tribute. Johnny Cash Live At Folsom Prison 50 Year Anniversary. Def Americans, de beste Johnny Cash Tribute band van Nederland, brengt op zaterdag 24 maart het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar Amsterdam.
Johnny Cash Roadshow Tele Ticket Service.
Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals I Walk the Line, Folsom Prison Blues, Ring of Fire, A Boy Named Sue, Jackson, ontbreken niet op de setlist.
Johnny Cash Tribute cashdout.com.
Home Def Americans Johnny Cash tribute.
Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat vanaf het ontstaan in 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show. Festivals oa de Zwarte Cross, Bospop, Paaspop, Moulin Blues, Solar, Speedfest, Dauwpop en Festyland. Uitverkochte clubshows werden onder andere gespeeld in Paradiso Amsterdam, Effenaar Eindhoven, Paard van Troje Den Haag, W2 Den Bosch, Burgerweeshuis Deventer.
Johnny Cash Roadshow.
De Johnny Cash Roadshow neemt u mee door het rijke repertoire van Johnny Cash. Beleef de show van the Man in Black met award winning Clive John als Johnny Cash en zijn bandleden alsof u bij een echt Cash concert aanwezig bent.
Cashflow3 Cash songs met de spirit van San Quentin!
De splinternieuwe band Cashflow3 die overigens bestaat uit 5 ervaren muzikanten zet stevige, stoere, spetterende shows neer met bekende en minder bekende hits van Johnny Cash. Nog voor de band officieel bestond waren ze begin 2013 al live op enkele nederlandse radio-stations.
Johnny Cash, The Man and The Music Aartselaar UiT in Vlaanderen.
Johnny Cash, The Man and The Music. Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen. Zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van hits. Johnny Cash, The Man and The Music brengt het beste van beide werelden samen.
Johnny Cash Tribute DEF AMERICANS zaterdag 4 oktober 2014 in Patronaat.
Meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden weer nieuw leven ingeblazen door de Def Americans.

Contacteer ons