Zoeken naar coverband switch

 
coverband switch
coverband switch - Dance House Bands.
Latin / Salsa. Alle DJ's' en Drive in Shows. Oranje / Voetbal. Typetjes / Acteurs. U wilt een coverband boeken? Hieronder vind u een ruime keuze in coverbands in verschillende stijlen. Staat de coverband waar u naar op zoek bent er niet bij? Informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel0497-360718.: Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de juiste coverband. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. 70's' Disco Funk. Boeren Rock Bands. Dance House Bands. Rock and Roll. Solo Duo Trio's.' Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Royal Beat Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuw Lees meer. Legends Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen. Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog t Lees meer. Pianotoppers Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano's' succes. De uitstraling/entourage van Piano Topper Lees meer. De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors.
Zangeressen boeken / Twilight Entertainment.
Glennis Grace Glennis grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het Unicef Gala for Kidsâ, gepresenteerd door Audrey Hep Lees meer. OG3NE OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa 24, en de tweeling Amy en Shelley 23 die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor Lees meer. Maan Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staa Lees meer. Samantha Steenwijk Samantha Steenwijk werkt op het kantoor van een visgroothandel. Samen met haar vriendin Daisy woont ze inmiddels al 6 jaar samen. In augustus van dit jaar gaat Samantha met haar trouwen en ze wille Lees meer. Anita Meyer Anita Meijer kwam op 29 oktober 1954 ter wereld in Rotterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Double-D Double-D/Duplicate Coverband. Coverband BOEK RECHTSTREEKS.
verder op te treden. Aan onze energie, muziekstijl en drive verandert helemaal niks! Maar dat betekent wel dat deze website in de toekomst zal verdwijnen! Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kunnen jullie steeds terecht op www.double-d.eu.
Coverband Coverband New York Band.
Coverband Booking, vindt hier je coverband voor alle evenementen. Coverband New York Band. New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres De energie van deze frontman en frontvrouw spat van het podium af en zorgt ervoor dat het publiek binnen de kortste keren met een grote glimlach geniet van het optreden.
Covergroep Coverband Diaz.
Laat ons knallen op jouw feest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Coverband DIAZ legt al zijn muzikale passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, een fantastisch muziekfeest te maken. 32 477 700 635.
Switch Corona.
VC De Gies. Overzicht komende optredens. Kulturele Ambiance Via Artiesten. Overzicht komende optredens. 50 Tinten Brijs. De Witte Centimeters. Dhont The Hitmen. Hip Drop Sensation. Rok n Lol. Seventy and Orange. The Sugar-Free Daddies. Tom De Bie De Imkers. VC De Gies. Switch Corona is een 4-man sterke alternatieve rock coverband met een stevige live-reputatie.
The Southern Blues-Rock Band De website van timeswitchjohan!
Southern Blues Rock Band. The Southern Blues-Rock Band. Gewoon lekkere stevige blues rock! Covers zowel als veel eigen werk! Onze bassist en drummer hebben inmiddels een aantal composities geschreven. We gaan t.z.t. een compleet album opnemen met, dus, eigen materiaal.
Acoustic Delight Akoestische live muziek voor al je evenementen binnen je budget. Live muziek voor trouwmis, trouwfeest, recepties Akoestische coverband van Top 2000 liedjes van de grootste pop, soul en rock klassiekers.
Dankzij hun mooie en verzorgde arrangementen en unieke versie van de grootste songs aller tijden, maakt deze akoestische coverband vooral muziek om van te genieten. Laat een onvergetelijke dag niet enkel nazinderen in je gedachten, maar beleef er jaren later nog plezier aan.
The Thousand Sails.
Deze Belgisch Frans Schotse coverband van de Pogues bestaat sinds 2012 en is klaar om scenes en cafés af te schuimen om het goede woord te verspreiden: sláinte! released February 6, 2013. All songs by or inspired by The Pogues.
HOME topcoverbandswitch.
Met genoegen delen we jullie mee dat Niels Span vanaf heden onze nieuwe frontman is. De persoonlijke én muzikale klik is een feit en zodra de omstandigheden het enigszins toestaan, maken wij van ieder feestje weer een SWITCHfeestje! We hebben er weer onwijs veel zin in! 2020 Top Coverband Switch.
Doorstart voor The New Seventies Band Samenleving KW.
Ingelmunstenaar" Thomas Beyaert is onze nieuwe drummer en samen met leadgitarist Hendrick Dedecker maakt hij ook deel uit van de Nederlandstalige coverband De Kemels. Thomas geeft zelf drumles bij Gino Kesteloot en deed bij verschillende bands ervaring op. Hendrick was medeoprichter van The Occasional Band.
vi.be Still Crazy Coverband.
Pop, rock, dance-mixes en mashups van oldies en hedendaagse hits knalden door de boxen. Onze tent stond dan ook op zijn kop door de vele dansbare nummers die ze speelden. Het feestje werd vakkundig op temperatuur én over het kookpunt gebracht. Absoluut een aanrader als party coverband."
Blain vi.be.
Een dijk van een gitaarsound doordrenkt met scheurende riffs en solos, beukende drums, een zwoele bas met daarbovenop nog een stem met ballen en net dat beetje grain. Blain is een hard werkende band die zich keer op keer weet te bewijzen als een stomende en energieke live band.

Contacteer ons