Op zoek naar coverband switch?

 
coverband switch
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
reférencement naturel
Double-D Double-D/Duplicate Coverband. Coverband BOEK RECHTSTREEKS.
verder op te treden. Aan onze energie, muziekstijl en drive verandert helemaal niks! Maar dat betekent wel dat deze website in de toekomst zal verdwijnen! Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kunnen jullie steeds terecht op www.double-d.eu.
aanmelden google
Coverband Coverband New York Band.
Coverband Booking, vindt hier je coverband voor alle evenementen. Coverband New York Band. New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres De energie van deze frontman en frontvrouw spat van het podium af en zorgt ervoor dat het publiek binnen de kortste keren met een grote glimlach geniet van het optreden.
seo page optimizer france
Covergroep Coverband Diaz.
Laat ons knallen op jouw feest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Coverband DIAZ legt al zijn muzikale passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, een fantastisch muziekfeest te maken. 32 477 700 635.
seo page optimizer nederland
Switch Corona.
Switch Corona is een 4-man sterke alternatieve rock coverband met een stevige live-reputatie. Een concert van deze kerels is steeds een intense belevenis en ontaardt telkens in een stomende rock-party. Power versies van rock klassiekers worden afgewisseld met smaakvolle uitvoeringen van bloedmooie songs en plezante meezingers, waarbij ze ook al eens de trekzak durven boven halen.
live coverband
The Southern Blues-Rock Band De website van timeswitchjohan!
Southern Blues Rock Band. The Southern Blues-Rock Band. Gewoon lekkere stevige blues rock! Covers zowel als veel eigen werk! Onze bassist en drummer hebben inmiddels een aantal composities geschreven. We gaan t.z.t. een compleet album opnemen met, dus, eigen materiaal.
seo agency
De beste akoestische coverband voor al je events: recepties, verjaardagsfeesten, trouwmissen Acoustic Delight.
Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke van onze formules het beste bij jullie feest past en houden we tevens ook rekening met jullie budget. Met Silke Mastbooms heeft Acoustic Delight niet alleen een getalenteerde, maar ook een uitzonderlijk gepassioneerde zangeres in huis. Ze kreeg in 2012 nationale bekendheid toen ze de tweede plaats haalde tijdens de finale van de eerste editie van The Voice van Vlaanderen. We garanderen de perfecte akoestische live muziek voor jullie bedrijfsreceptie, tuinfeest, trouwreceptie, verjaardagsfeest Of je nu enkel rustige achtergrondmuziek wil of eerder meer opzwepende muziek met percussie, of een combinatie van beide, alles is mogelijk.
seo tool
The Thousand Sails.
Deze Belgisch Frans Schotse coverband van de Pogues bestaat sinds 2012 en is klaar om scenes en cafés af te schuimen om het goede woord te verspreiden: sláinte! released February 6, 2013. All songs by or inspired by The Pogues.
AGENDA topcoverbandswitch.
Doorstart voor The New Seventies Band Samenleving KW.
Ingelmunstenaar" Thomas Beyaert is onze nieuwe drummer en samen met leadgitarist Hendrick Dedecker maakt hij ook deel uit van de Nederlandstalige coverband De Kemels. Thomas geeft zelf drumles bij Gino Kesteloot en deed bij verschillende bands ervaring op. Hendrick was medeoprichter van The Occasional Band.
vi.be Still Crazy Coverband.
Franky Vantyghem Bekegem Speelt met Vuur: Werken met coverband Still Crazy was een zaligheid. Alles verliep gesmeerd en ook onze vrees of ze ons publiek in het verre en koude Bekegem eind oktober wel zouden kunnen opwarmen, bleek totaal overbodig.
Blain vi.be.
Een dijk van een gitaarsound doordrenkt met scheurende riffs en solos, beukende drums, een zwoele bas met daarbovenop nog een stem met ballen en net dat beetje grain. Blain is een hard werkende band die zich keer op keer weet te bewijzen als een stomende en energieke live band.

Contacteer ons