Resultaten voor coverband met blazers

 
coverband met blazers
Spuit11 Coverband FAQ.
Blazers zijn gaaf dus we spelen gewoon niet zonder blazers! Kan ik er ook een DJ bij boeken? Ja dat kan! We hebben contact met meerdere DJ's' waar we regelmatig mee samenwerken. Zij kennen ons en ons repertoire goed waardoor ze altijd kunnen zorgen voor een DJset die naadloos aansluit op een Spuit11 optreden. Zijn jullie incl. licht en geluid te boeken? Jazeker, vraag ons om de mogelijkheden! Hoe lang bestaan jullie al? Spuit11 is in 2001 opgericht ter ere van het 11e lustrum van Delftsche Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Oorspronkelijk was de band gevormd als gelegenheidsband voor het gala dat dat jaar georganiseerd werd. Omdat de band een doorslaand succes was, werd besloten verder te gaan als coverband.
LIVE IMPRESSIE backinthegroove3.
Disco, soul en dance coverband voor bruiloft en feest. Disco, soul en dance coverband voor bruiloft en feest. Blazers bij disco, soul en dance coverband bruiloft feest. Disco, soul en dance coverband bruiloft feestband Back in the Groove. Gitarist en Bassist.
Coverband met DJ voor uw bruiloft, feest of evenement.
Coverband met DJ. Een unieke combinatie van een coverband inclusief blazers met DJ boeken voor uw feest, bruiloft of evenement? Voor een kleine meerprijs is dat mogelijk bij ons. Door deze unieke combinatie wordt er nog meer sfeer en dynamiek toegevoegd.
Coverband bruiloft-band bruiloftsband Band voor jullie bruiloft Nightwind.
Coverband bruiloft en feest-band Nightwind maakt van jullie feest een Knalfeest! Coverband Nightwind één v.d beste coverband van Nederland! Allround coverband Nightwind Xl. Coverband Nightwind heeft een 5 sterren beoordeling op Google! Een uitgebreid en swingend repertoire, de mooie lichtshow en het perfect high-end geluid garanderen een top bruiloft of feest! Boek coverband Nightwind hier! Je kunt de band a ls basis coverband met 5 personen boeken of als xl band met blazers, percussionist en een dj. En of het nu om 30 of 6 00 feestgangers gaat, met coverband Nightwind haal je altijd top entertainment in huis. Bedrijfsfeest of evenement: kl ik hier. De grote coverband met een dj percussionist of een blazerssectie. Op zoek naar een coverband met een muzikaal maatje meer of een swingende grote bruiloftsband! Als je iets speciaals zoekt voor een feest, bruiloft of evenement dan is de XL mega-coverband zeker het overwegen waard, en voor jullie de perfecte keus! Een swingende bruiloft band met een DJ en of een saxofonist, percussionist of complete blazerssectie. Voor de partyband klik hie r. De coverband voor de ultieme bruiloft. Bruiloftsband Coverband Soulband partyband feestband.
Allround Coverband feestband met DJ en blazers! Te koop Tweedehands.nl.
Sluiten Terug naar. Allround Coverband feestband met DJ en blazers! 582 x bekeken sinds 23 augustus 2018. 1 van 8. Allround" coverband en bruiloftsband. Bent u op zoek naar een betaalbare professionele allround coverband voor een, bruiloft, bedrijfsfeest, feest of evenement dan is coverband bruiloftsband Nightwind de juiste keuze.
REPOP Coverband.
the Dancefloor Dandies Coverband die je keihard dit decennium in blaast!
We zijn een coverband en heten the Dancefloor Dandies. We spelen funk-pop en geven ónze draai aan jouw feest. Onze setlist is opgebouwd uit eigenzinnige maar herkenbare funky, groovy, jazzy nummers uit de laatste twee decennia. The Dancefloor Dandies zijn groovy mannetjes in pak die de dampende dansvloer in beroering brengen met hun twee blazers.
Coverband Feestband met blazers Feest begint met Legend!
COVERBAND MET BLAZERS. Aan iedereen die weet hoe een coverband met blazers live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Combineer een strakke blazerssectie met een topband als Legend en je krijgt het ultieme feestgevoel.
Universe XL show: coverband met blazers en danseressen Universe Online.
Universe XL show: coverband met blazers en danseressen. Home Universe XL show: coverband met blazers en danseressen Universe XL show: coverband met blazers en danseressen. Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid.
Bruiloft-band Coverband, bruiloft band band Nightwind voor bruiloft, top band.
Je kunt de band a ls basis coverband met 5 personen boeken voor een swingend feest of als xxl" party coverband met blazers en een dj" En en o f het nu om 30 of 9 00 feestgangers gaat, met coverband Nightwind haal je altijd top entertainment in huis.
Coverband THE RICH AND FAMOUS nu exclusief bij Entertainment Agency!
THE RICH AND FAMOUS is een aantrekkelijke en energieke coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht en geluidsteam. Met tours in binnen, en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privéfeesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes! De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Andre Hazes jr. en vele anderen. Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90. THE RICH AND FAMOUS is uit te breiden met LXRY Horns blazers, SPECIAL-FX en een te gekke DJ.
big band style coverband moddervet dubbel blazers geweld! small big band De Band.mobi blazers sectie bigband coverband DeBand.NL D cover feest party Band van Nederland.
big band style coverband. moddervet dubbel blazers geweld! small big band. Op verzoek is een uitbreiding van de vaste blazerssectie van 3 man/vrouw mogelijk met een heuse big band blazers sectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten dus een verdubbeling van de 3 blazers.

Contacteer ons