Op zoek naar coverband met blazers?

 
coverband met blazers
Zangeressen boeken / Twilight Entertainment.
Glennis Grace Glennis grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het Unicef Gala for Kidsâ, gepresenteerd door Audrey Hep Lees meer. OG3NE OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa 24, en de tweeling Amy en Shelley 23 die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor Lees meer. Maan Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staa Lees meer. Samantha Steenwijk Samantha Steenwijk werkt op het kantoor van een visgroothandel. Samen met haar vriendin Daisy woont ze inmiddels al 6 jaar samen. In augustus van dit jaar gaat Samantha met haar trouwen en ze wille Lees meer. Anita Meyer Anita Meijer kwam op 29 oktober 1954 ter wereld in Rotterdam.
GroovePlanet Dé feestband voor een bruiloft, bedrijfsevenement of festival!
Seven Nation Army Ben lOncle Soul. Let me entertain you Robbie Williams. Relight my fore Dan Hartman. Im so excited Pointer Sisters. Play that funky music Wild Cherry. Lady Marmelade Christina Aguilera, Pink, LilKim e.a. Disco Inferno The Trammps. Le Freak Chic. Its raining men The Weather Girls. I feel good James Brown. De fijnste feestsongs. Raise your glass Pnk. Livin on a prayer Bon Jovi. Use somebody / Sex on fire Kings of Leon. Iedereen is van de wereld The Scene. Verliefd zijn Guus Meeuwis. Blame it on the boogie Jackson 5. Proud Mary Tina Turner. Dromen zijn bedrog Marco Borsato. Nieuwtjes van de leukste coverband van Nederland! Klik voor meer nieuws. Interesse in de leukste coverband van Utrecht? Neem contact op! Neem voor informatie en vragen gerust contact met ons op!
Coverband Feestband THUNK!
Ook hebben we van de gasten veel complimenten gehad over de goede muziek en de kwaliteit van de band, dus dat wilden we toch even aan jullie doorgeven. Covers maar dan met het vette geluid van onze blazers. Gestart als studentenband uit Nijmegen is THUNK! uitgegroeid tot een strakke en goed betaalbare coverband die garant staat voor feest, dans en sfeer!
Coverband met blazers boeken De ultieme feestband met Blazerssectie.
Dé ultieme Feestband. Aan iedereen die weet hoe een coverband met blazers live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Combineer een strakke blazerssectie met een coverband als Legend en je krijgt de ultieme feestband.
Spuit11 Coverband FAQ.
Blazers zijn gaaf dus we spelen gewoon niet zonder blazers! Kan ik er ook een DJ bij boeken? Ja dat kan! We hebben contact met meerdere DJ's' waar we regelmatig mee samenwerken. Zij kennen ons en ons repertoire goed waardoor ze altijd kunnen zorgen voor een DJset die naadloos aansluit op een Spuit11 optreden. Zijn jullie incl. licht en geluid te boeken? Jazeker, vraag ons om de mogelijkheden! Hoe lang bestaan jullie al? Spuit11 is in 2001 opgericht ter ere van het 11e lustrum van Delftsche Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Oorspronkelijk was de band gevormd als gelegenheidsband voor het gala dat dat jaar georganiseerd werd. Omdat de band een doorslaand succes was, werd besloten verder te gaan als coverband.
LIVE IMPRESSIE backinthegroove3.
Disco, soul en dance coverband voor bruiloft en feest. Disco, soul en dance coverband voor bruiloft en feest. Blazers bij disco, soul en dance coverband bruiloft feest. Disco, soul en dance coverband bruiloft feestband Back in the Groove. Gitarist en Bassist.
REPOP Coverband.
COVERBAND Nightwind De allround top cover band.
Mobiele site klik hier voor de desktop pc site v/d band. Coverband Nightwind de perfecte band voor een evenement of bruiloft met dj, saxofonist en blazers! Welkom bij coverband Nightwind. Coverband Nightwind is de perfecte coverband voor een dorpsfeest kermis, bedrijfsfeest, verjaardag, of jullie bruiloft.
coverband met blazers Archieven Duo Trio The Band Coverband voor bruiloft en feesten.
Goud van oud. Volg ons op Facebook. Over The Band. Spetterende allround coverband met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.
REPOP Coverband.
the Dancefloor Dandies Coverband die je keihard dit decennium in blaast!
We zijn een coverband en heten the Dancefloor Dandies. We spelen funk-pop en geven ónze draai aan jouw feest. Onze setlist is opgebouwd uit eigenzinnige maar herkenbare funky, groovy, jazzy nummers uit de laatste twee decennia. The Dancefloor Dandies zijn groovy mannetjes in pak die de dampende dansvloer in beroering brengen met hun twee blazers.
Coverband Caboose 5-sterren hits classics!
Hoe zou het zijn als een grote feestband op jullie feest speelde? Met een vette feestsound, met blazers en driestemmige zang? Coverband Caboose biedt je dat! We spelen hits van de afgelopen 10 jaar, gemengd met 90s en 00s Classics. Als dat liever hebt spelen we ook ouwe souldisco. Hoe je ons ook inzet, we zijn muzikanten waarbij het plezier er af spat. We horen vaak dat dat besmettelijk is: Caboose krijgt iedereen aan het dansen! Meer over Caboose. Caboose speelt hits van de afgelopen 10 jaar, gemengd met classics. Actuele hits, afgewisseld met classics van de afgelopen vijftien jaar. Kennen jullie deze nog, nog, nog? Disco stampers voor jong en oud.
Universe XL show: coverband met blazers en danseressen Universe Online.
Universe XL show: coverband met blazers en danseressen. Home Universe XL show: coverband met blazers en danseressen Universe XL show: coverband met blazers en danseressen. Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid.

Contacteer ons