Meer resultaten voor gitarist gezocht coverband

 
gitarist gezocht coverband
coverband gezocht
Artiest/Band gezocht Muziekhandel Oudenaarde.
We maken eigen nummers in het genre progressive rock/hardrock/metal en hebben een eigen repetitieruimte in Wielsbeke Waregem. Volledig eigen inbreng in zang is mogelijk. Voor meer info: emperatheband@aol.com Voor geluidsfragment van repetitie mix verschillende nummers: www.soundcloud.com/User-957481306. Contact info: Björn Empera emperatheband@aol.com. zanger gezocht voor coverband METALLICA, ACDC, etc. Wij zijn op zoek naar een zanger die houd van hardrock, metal. leeftijd tussen de 15j en 19j. Regio: ophasselt Bij interesse stuur me op dit nummer: 0473593268. Contact info: Thierry De Cocker 0473593268. Zangeres, drummer, bassist, slaggitarist zoeken: solo gitariste keyboard en of bluesharp. Rustige opbouw naar degelijke blues playlist. Repetitielokaal 10 minuten buiten Ronse. Wij repeteren meestal op dinsdag avond.leeftijd tussen / 40 en 60.al kijken wij niet naar een paar maanden? Contact info: Philippe Verbruggen 0478/94.92.84 verbruggen.philippe@gmail.com. drummer zoekt band. ben alround drummer 65 j genreoldies/soul/disco/funk/country/rock/blues, hitparade vlaams/engels. Contact info: frank vandevoorde 0476913120. gitaarles zonder notenleer. Voor beginners en gevorderden, lange ervaring als muzikant en leraar.
Akoestische band boeken? Coverband voor bruiloft, feest, huwelijk, receptie.
De zanger / gitarist van dit duo is een muzikant met zijn roots in London. Door zijn Engelse achtergrond kan hij een internationaal repertoire spelen op een manier die door weinig Nederlandse artiesten evenaard wordt. Door zijn stemgeluid, in combinatie met de akoestische bezetting van de band, krijgen bekende nummers een geheel eigen karakter. Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rb, soul, blues en ballads die zowel jong als oud aanspreken. Wilt u nog een akoestische band boeken voor uw bruiloft, feest, receptie, bedrijfsuitje of diner? The Investors is te boeken via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Suggesties voor bij deze act. Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop!
Zoekertjes Humo: The Wild Site.
Gitarist benieuwd naar wat er zoal leeft, no nonsense geen hobbyisten Regio: Mechelen Leeftijd: 28 Stijl: alles behalve uitersten. Reageer op Ervaren gitarist/backings aangeboden. Typ hier uw bericht. Zondag 3 november 2019 1731.: zangeres zoekt band. Zangeres met ervaring in meerdere coverbands zoekt bestaande band om bij aan te sluiten liefst herkenbare covers regio West-Vlaanderen. Reageer op zangeres zoekt band.
Patrick Stuij Zanger en gitarist gezocht! Coverband in. Facebook.
Zanger en gitarist gezocht! Coverband in oprichting is op zoek naar een zanger en een gitarist. We willen muziek maken in de richting rock / poppunk in de jaren vanaf 95. Denk aan The Offspring, Blink 182, Sum 41, SOAD en Papa Roach.
Patrick Stuij Zanger en gitarist gezocht! Coverband in. Facebook.
Zanger en gitarist gezocht! Coverband in oprichting is op zoek naar een zanger en een gitarist. We willen muziek maken in de richting rock / poppunk in de jaren vanaf 95. Denk aan The Offspring, Blink 182, Sum 41, SOAD en Papa Roach.
Gitarist gezocht NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist Jazz Swing Blues/Swing. in 0 band 01.10.2019 Hilversum zanger zoekt gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden.
Gitarist gezocht in België Dé Muzikantenbank.
Met spoed gitarist gezocht. Gitarist gezocht in Limburg België 383x bekeken. Coverband, goed niveau zoekt met spoed gitarist die ook koor vocale voor zijn rekening kan nemen en liefst ook muziek kan lezen. Rian Pasmans donderdag 8 augustus 2019 Leadgitarist gezocht voor countryband.
Bandleden.
Maar de gitaar riep en dus besloot Rudy zichzelf gitaar te leren spelen, wat hem goed gelukt is. Hij was immers gedurende een achttal jaar leadzanger en gitarist bij coverband Not Bad. Sinds eind 2012 heeft hij deze band definitief vaarwel gezegd om zijn hart en ziel en zotte streken in de ban Red Legs te steken. Ook bij Red Legs laat hij regelmatig van zich horen door de zang van enkele nummers op zich te nemen. Na tal van repetities was de band ondertussen gedoopt tot Red Legs in mei 2011 klaar voor een try-out. Al snel volgde een eerste optreden, maar daar bleef het ook bij. De solo-gitarist verliet de band en er werd dus gezocht naar een nieuwe solo-gitaristFranky.Maar korte tijd nadien verlieten ook de drummer en toenmalige zangeres de groep.
gitarist zoekt coverband.
gitarist aangeboden voor SKA band. Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren. Zie je het zitten om ons te vervoegen en belgie een Iron Maiden tribute band te geven. Zie je het zitten om nummers al Fear of the dark, Aces highhallowed, be thy name, Phantom of the opera te brengen voor een publiek dat uit zijn bol gaat. Laat het ons weten, wij zorgen voor goeie sfeer, professionele aanpak Geslacht noch leeftijd speelt rol. zanger gezocht 15/11/2019 2028: Nederlandstalige/Belpop coverband zoekt zanger met ervaring en toewijding.
Gezocht: Gitarist voor allround coverband Geel homerecording.be forum.
Reputatie: Gezocht: Gitarist voor allround coverband Geel. Wij zijn een goed draaiende amateur coverband uit Geel en zijn dringend op zoek naar goede amateur gitarist. Ons repertoire is zeer ruim en omvat rock, pop, disco, soul, dance, RB, We treden regelmatig op binnen de Benelux en repeteren elke week in Geel.
Gitarist gezocht BELGISCH CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
Ham Kwaadmechelen Drummer zoekt Gitarist Rock Pop Funk. in 0 band 15.12.2018 Zoekt gitaarspeler Ben op zoek naar mensen om samen te spelen, op te treden. ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij muzikanten-in-jouw-stad aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service." Chart positie van leden. Rock Indie/Alternative Author: June. meer dan 1000 positieve ervaringen! Prima" contact gehad. Enthousiast artiest" Judith Ter, 2652 Berkel en Rodenrijs Was" prima contact, veelzijdige muzikant" Judith Ter, 2652 Berkel en Rodenrijs Samen" meteen leuk een middag muziek gemaakt" Nicole Hue, 2613 Delft Allround" zanger met aangename stem" roland mis, 3221 Holsbeek Nieuwrode Geschoold" in trompet en piano, biedt interessante mogelijkheden tot samenwerking."
Gitarist gezocht voor coverband.
Re: Gitarist gezocht voor coverband Gepost door: Lorenzo Datum: 20/06/2012 0010.: We hebben het begrepen nu, je zoekt een gitarist geloof ik, voor een rock pop band, omgeving Den Haag www.theaterofrock.be. Reageren Reageren met quote. Re: Gitarist gezocht voor coverband Gepost door: Jord Datum: 20/06/2012 0810.:

Contacteer ons