Resultaten voor coverband antwerpen

 
coverband antwerpen
coverband antwerpen
coverband - Ruime keuze aan Vlaamse artiesten.
Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. Andrei Lugovski komt terug vanaf Oktober 2019. Theatertour Leef Lach Davy Gilles en Sasha Rosen.
Cavemen Coverband We zijn de Cavemen. Een cover band die bestaat uit 5 leden. We spelen de beste rock songs van vroeger. Dit van The Rolling Stones tot U2.
Hierbij is ook het nieuwe lid Jim Peeters gitarist toegetreden uit zijn passie voor klassieke rock en blues muziek. Hij is eveneens de zoon van bassist Luc Peeters. Cavemen bezorgt je een nostalgische rock ervaring. Bekijk hier onze setlist. Kids Rythm n Blues Kaffee Grote Markt Antwerpen.
Band boeken uit regio Antwerpen Laagste prijs.
Alle bands uit de buurt van Antwerpen. Bent u op zoek naar een band voor een feest of evenement in Antwerpen? Op Gigstarter vindt u bands in allerlei genres, zoals pop, folk, blues en andere muziekstijlen. Boek bands uit Antwerpen en omstreken.
Coverband met eigen sound Willebroek Gazet van Antwerpen.
Maak van Willebroek jouw startgemeente! Coverband met eigen sound. De nieuwste groep onder de coverbands heet X-Cuse. Enkele leden van het vroegere Cute en Wild Willi vonden elkaar in Willebroek. Ze brengen covers van muziek uit De Afrekening. Dinsdag 26 juni 2007 om 0819.:
013 Poppodium Tilburg.
Coverband The Vibes Alle Coverbands.
The Vibes komen uit Lier Antwerpen België, en treden op in Antwerpen en aangrenzende provincies. Meer info opvragen over The Vibes, alvast reserveren en offerte aanvragen. Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over coverband The Vibes op te vragen.
Coverband boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest!
Onze Nederlandse artiesten staan voor u klaar om uw evenement fantastisch te maken. Zoek niet verder voor het vinden van de beste coverband van nederland en Belgie! Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen die liedjes voor uw bruiloft kunnen spelen. Onze feel good coverband voor bruiloften zijn te boeken in elk genre: zo kunt u als bruiloft band een popgroep, jazz cover band, jazzorkest, rock formatie of een disco beatband reserveren om goede live muziek te boeken. U kunt een selectie van feestmuziek aanvragen opgevoerd door bekende nederlandse zangers of van een Nederlandse zangeres. Wanneer u liever rockcovers van een Nederlandse coverband wilt inhuren, boekt u bijvoorbeeld één van onze rockband s. De Nederlandse rockband is razend populair en wordt vaak als undercover band aangevraagd. Andere populaire genres zijn muziek uit de jaren 60 en 70, dixie, rock n roll, top 40, surinaamse band, funk, limburgse band, tribute, klassiek en allround coverband.
Welkom Jeremias, Akoestische Covergroep, Antwerpen, Acoustic Coverband.
kijk en luister. Jeremias treedt op in woonkamers! Heb je een woonkamer, dan heb je een optreden van ons beet! Heb je zin in een feestje, in een doorsnee woonkamer, dan komen wij met onze akoestische instrumenten jouw feestje opfleuren.
treinhalte.be: De grote gids van coverbands coverband covergroepen boekingskantoren in België; en Nederland.
Coverband: Drive Stream Regio: Antwerpen Info: Vanwege de diverse muzikale achtergronden van de bandleden is het repertoire van Drive Stream een reis door de geschiedenis en hedendaagse mengeling van de rock en pop muziek; zo spelen zij ondermeer nummers van Van Halen, Greenday, Clouseau, Metalli.
Over ons coverbandbiginbelgium.be.
Coverband Big in Belgium. In den beginne. was er niets! En toen schiep God de. Nee, da's' een ander verhaaltje. De basisformatie werd gesticht in de jaren 90 rond Philippe, Stefaan en Kris, schoolmakkers uit de streek rond Ninove Oost-Vlaanderen, waarvan sommigen reeds een eigen voorgeschiedenis hadden in andere gelegenheidsgroepen. De formatie van Big in Belgium is geleidelijk aan gegroeid rond deze drie. Als eerste heeft Eddy de formatie versterkt. Eddy, afkomstig van Lichtervelde, overtuigde iedereen tijdens een van de repetities toen nog in de garage! met zijn enorm stemgeluid en werd vanaf dan vaste leadzanger. Als collega-muzikant van Stefaan werd later Peter aangesproken om in eerste instantie de groep te vervolledigen met een toetsenman. Al snel bleek dat deze ook over uitstekende gitaarcapaciteiten beschikte, waarop gretig werd ingespeeld om het repertoire verder uit te breiden. Met deze formatie werd het startschot gegeven van een reeks optredens met als eerste De Tovenaarsfeesten in Iddergem. Daarna kwamen vele optredens in Oost en West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Limburg om vanaf 2011 terug vlakbij huis in Iddergem te belanden.
De betere coverbands in België en Nederland.
AALST The People's' Limousine is een sixties tribute band in de ware zin van het woord. Op de playlist staan bekende en minder bekende songs van o.a. Beatles, Rolling Stones, Kinks, Small Faces, Lovin Spoonful, Jefferson Airplane, the Mama's' the Papa's, Marvin Gaye, Ronettes, Zombies, Temptations, Bob Dylan, enz. 32.479 34 15 80. ROEL THOMAS ALLROUND ZANGER/GITARIST. NEDERWEERT NL One man partyband, zanger gitarist troubadour dj voor bruiloften, feest, achtergrondmuziek en andere evenementen. Een feest in het café, een bruiloft, een personeelsfeest, terrassen in de zomer. Retrofun Coverband is een live-coverband, wij brengen nummers uit de jaren 60, 70 en 80. Rock'n' Roll, Blues, Soul, Country, Rock. alles om sfeer en ambiance te brengen in café's, op kermissen, feesten, enz. verdere info op onze website en Facebook. 32.476 20 09 68. HARELBEKE Coole coverband rond zangeres Gwenny, omringd door muzikanten met jarenlange ervaring.
Silke en Thomas uit The Voice starten samen coverband Antwerpen Het Nieuwsblad.
Silke en Thomas uit The Voice starten samen coverband. 24/04/2012 om 0500: door Jan Auman Print Corrigeer. We zijn geen koppel, maar wel dikke muzikale maatjes, zeggen Silke en Thomas. DEURNE / WIJNEGEM / SCHOTEN / ANTWERPEN Voor alle duidelijkheid: ze vormen geen koppel.
Partyband The XPERIENCE The Ultimate Party Dance Fire Video Lights.
Keywords: Partyband, feest, Mash-up, partymusic, Dance, techno, rock, party, feestje, covergroep, coverband, covers, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant, Antwerpen, Limburg, België, Gent, Oudenaarde, Best dance act, optreden, show, event, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsfeesten, organisatie, festival, optreden, café optreden, podium, experience, expierience, dance, dansen, feest, party, event, techno, electro, dance, partyband, coverbandThe, Experience.The Expirience.,

Contacteer ons