Resultaten voor allstars coverband

 
allstars coverband
Allstars Coverband Bruiloften, bedrijfsfeesten, beachparty's' en meer!
Klik hier voor een Spotify Playlist van onze Setlist! Datum en locatie optreden. Huwelijksfeest Bedrijfsfeest Overige. Schatting aantal gasten. Gelieve dit veld leeg te laten. Copyright 2020 Allstars-Coverband.nl. Allstars-Coverband.nl wordt mede mogelijk gemaakt door.: Allstars Coverband Bruiloften, bedrijfsfeesten, beachparty's' en meer!
Nederpop All Stars Onvervalst genieten van pop in je moerstaal!
Een feest der herkenning! In het begin van de jaren 80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en de bom. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit. Die tijden herleven in het theater met een voorstelling van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.
Coverband Little Devil Allstars Alle Coverbands.
Little Devil Allstars komt uit Tilburg, treedt op in Noord-Brabant en alle andere Nederlandse provincies. Meer info opvragen over Little Devil Allstars, alvast reserveren en offerte aanvragen. Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Coverband Allstars boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
Gewapend met energieke vette hits en top muzikanten van hoog niveau maken The Allstars van elk feest een knalfeest! De coverband Allstars is geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere evenementen. De Allstars houden enorm veel van het vak en dat is ook zeker te zien aan hun enthousiasme.
Clip Genieten All Stars Band De Sterrenparade.
De All Stars Band, bestaande uit Belinda Kinnaer, Patrick van Bree, Robert Pouwels, Edwin van Hoevelaak, Alfred Voogd en Rene Karst, wist de harten van alle aanwezigen te raken met een zeer breed repertoire dat bestond uit bekende hits en medleys.
Allstars Coverband boeken of inhuren?
Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Allstars Coverband. Wil je meer informatie of Allstars Coverband boeken? Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 747 1516.
Allstars coverband in finale Radio 538 De Teyding.
Ook al staat de band Allstars bekend als coverband, de band heeft onlangs hun eerste eigen single Baby, I dont need you opgenomen in de Rocktown studio te Rotterdam. Nog geen maand later is er al grote kans op succes voor de band met dit nummer!
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Club OZZO Allstars Coverband.
Deel dit evenement op social media. Deel dit evenement via social media en ontvang een korting van 00.00. Deel op Facebook. Deel op Twitter. To use multiple codes, you can separate them with a comma. Je ontvangt je tickets op.:
Allstars Coverband Apollo.
About Allstars Coverband. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of beachparty: Allstars Coverband maakt er een onvergetelijk feest vanDe band verrast met een veelzijdig, hip en herkenbaar repertoire en spat van het podium.Allstars Coverband: dé reden voor een feestje!
Conserve Allstars Startistic Entertainment.
Artiesten Bands Conserve Allstars boeken bij Startistic Entertainment. Conserve Allstars boeken. EXCLUSIEF Wij zijn Conserve Allstars. Wij staan voor het conserveren van goede muziek en het originele principe van een liveband: muziek maken waarbij creativiteit en plezier voorop staat, zonder belemmeringen en toeters en bellen.

Contacteer ons