Meer resultaten voor u2 coverband nederland

 
u2 coverband nederland
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
RU2 U2 Tribute Band.
RU2 is opgeklommen tot één van de beste en meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door haar sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen.
Show ONE image. The U2 Experience artiest informatie op Festivalinfo.
Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een echte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.
U2-tributeband uit Spijkenisse uitgeroepen tot beste van de Benelux Rijnmond.
Richard THE EDGE van der Valk Peter BONO Moonen blikken terug op hun triomf. U2-tributeband In the Name Of uit Spijkenisse is zaterdagavond uitgeroepen tot de beste coverband van de Benelux. De band won de finale van de Benelux Clash of the Coverbands in Paradiso Amsterdam. Door" keihard werken met een geweldig team is deze droom voor ons uitgekomen, reageert zanger Peter Moonen. Er stonden in totaal negen bands uit België en Nederland in de finale die allemaal een half uur mochten optreden.
U2 band Wikipedia.
Na deze optredens verdween de band weer en werd er tot 2007 niets van vernomen, in dat jaar trad een coverband van U2 nog eenmaal op als The Dalton Brothers. Tijdens de optredens waren de bandleden verkleed als cowboys en noemden ze zichzelf The Daltons.
U2two U2 coverband met als enige ter wereld Bono's' stem tributeband Sam Kramer U2tributes.com.
Klik om meteen e-tickets te bestellen! Ervaar een fenomenale U2 copy met de best gelijkende stem van Bono ooit! KLIK OM TE BOEKEN. Ontdek een compleet nieuwe setting van U2 in deze unplugged variant van U2two met Sam Kramer als Bono.
ONE The U2 Experience shined met vrouwelijke Bono.
Er staat dan wel een vrouw te zingen, toch klinkt het helemaal te gek. De meeste doorgewinterde U2 fans waren vooraf nog sceptisch over een female-fronted U2 tribute. Maar na afloop moest men concluderen dat men onder de indruk is geraakt. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.
U2two U2 coverband @U2two Twitter.
U2two U2 coverband heeft geretweet. Gerben Scholten @ geni52 13 aug. Rockdienst in Sneek met de beste U2 tribute band van Nederland U22. 0 antwoorden 3 retweets 4 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. U2two U2 coverband heeft geretweet.
U2 Muziekfeest.nl Home.
Op zaterdag 31 oktober 2015 staat Exloo wederom in het teken van U2! In de MuziekArena op het terrein van het Hippisch Centrum in Exloo zal voor de 7e keer Het Grote U2 Muziekfeest worden gehouden. De aanvang is 20.00 uur.
L.A.vation U2 Tribute Band U2 Cover Band U2 Amsterdam Netherlands Nederland Home.
More" than just another U2 Cover Band, L.A.vation is a true U2 Tribute Band that accurately executes the music and the look of a REAL U2 concert." U2 RELEASES NEW ALBUM SONGS OF EXPERIENCE and is getting ready for their eXPERIENCE iNNOCENCE TOUR.
Tribute Night: U2 Coldplay UITsittardgeleen.
L.A.Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de vier uit Dublin.
Welkom The Wave Coverband 80's' coverband Nederland.
Met een enorme drive en passie weten zij ieder keer weer een sfeervolle show weg te zetten, die je even doet vergeten dat het al weer 40 jaar geleden was. De muziek van o.a. David Bowie, Simple minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers passeren de revue.

Contacteer ons