Meer resultaten voor u2 coverband nederland

 
u2 coverband nederland
U2 band Wikipedia.
Nieuw album U2 heeft trance en metal-invloeden, NU.nl, 3 december 2007. Nieuw album U2 heeft trance en metal-invloeden, Trouw, 3 december 2007. U2 annuleert gepland concert Mirror Verenigd Koninkrijk, bezocht 15 november 2015. Dutch Charts U2. Geraadpleegd op 29 december 2019. Top 40 U2.
Optreden van U2 tributeband In the Name of in Dn Boogerd PC55.
In the Name of speelde in de mooiste zalen, zoals 013 in Tilburg en Paradiso. Ook stond de band op gerenommeerde festivals in Nederland en België en zijn ze regelmatig te gast tijdens de internationale Legends of Rock Tribute Tour. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2.
ONE The U2 Experience shined met vrouwelijke Bono.
De meeste doorgewinterde U2 fans waren vooraf nog sceptisch over een female-fronted U2 tribute. Maar na afloop moest men concluderen dat men onder de indruk is geraakt. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.
U2two U2 coverband met als enige ter wereld Bono's' stem tributeband Sam Kramer U2tributes.com.
Klik om meteen e-tickets te bestellen! Ervaar een fenomenale U2 copy met de best gelijkende stem van Bono ooit! KLIK OM TE BOEKEN. Ontdek een compleet nieuwe setting van U2 in deze unplugged variant van U2two met Sam Kramer als Bono.
U2 by L.A. Vation USA, 30 november in. Liefhebbers van de muziek van Schaaf City Theater Facebook.
Vation is meer dan alleen een U2 coverband. Vation is een echte U2 tributeband die zeer nauwkeurig de muziek voert van U2 en de uitstraling heeft van een U2 concert. In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep The Worlds Greatest U2 Tribute wordt genoemd.
TRIBUTE FESTIVAL XL met AC/DC, Guns N Roses, Queen, U2 en meer!
De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday. The Ultimate Rock Experience by KOYLE. Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren.
ACROBAT DE NEDERLANDSE U2 TRIBUTE: BAND BIOGRAFIE.
Er is extra aandacht besteed aan de gehele sound, het kenmerkende U2 geluid is onmiskenbaar aanwezig! Ook hebben we diverse show-elementen en looks overgenomen, zonder een karakterloze kopie te worden. Onze shows worden ook wel ervaren als intieme U2 shows.
Crystal Dream Pop Rock Coverband U2 Coverband U2 Tribute Acoustic.
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. 27 Years Of Rock n Roll, Two Decades On The Road, Modern Pop Rock Hitshows., 80s, 90s Classics, Latest Hits, Dance, The Ultimate U2 Experience, Acoustic.,
Agenda Artists Bands.
Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 fanclubdag U2 Fanclub Nederland, PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool.
RU2 U2 Tribute Band.
Na 14 jaren van veel muzikaal plezier en n hoop lol te hebben gehad, hebben wij besloten om te stoppen met onze band RU2. Toen wij zijn begonnen, in 2006 als een éénmalig project, hadden wij nooit gedacht om verder te kunnen groeien tot een van de succesvolste U2 tributebands van de Benelux.
L.A.vation 8 december 2019 Bestelkaartjes.NU.
L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de vier uit Dublin.
Crystal Dream U2 Experience The Ultimate U2 Tribute.
Frits Spits Radio 2. In het programma Tijd voor Twee promoot Frits Spits de band als goed alternatief voor de uitverkochte 360 concerten van U2 in de Amsterdamse Arena en tipt de luisteraar die avond naar de Vierdaagse Feesten Plein 44 in Nijmegen te gaan naar de enige echte U2 Coverband. Crystal Dream staat hoog aangeschreven bij de Nederlandse U2 fanclub en de die-hard U2 fans in Nederland.

Contacteer ons