Resultaten voor coverband utrecht

 
coverband utrecht
coverband utrecht
Utrecht De top CoverBand voor jullie feest!
Nightwind: de bruiloft band en coverband met 5 tot 10 muzikanten: een dj/ drive-in-show, saxofonist, percusionist of hele blazerssectie. Utrecht: de ultieme bruiloftband voor een geweldige bruiloftt! Allround coverband en Nightwind professioneel en ook nog heel betaalbaar! Bruiloftsband en coverband Nightwind.
Band boeken Utrecht Kies uit de 23 fantastische bands van Swinging.nl!
Band boeken Utrecht Bekijk al onze bands! Band boeken in Utrecht. Een leuke band huren voor een feest in de omgeving van Utrecht? Dan is de kans groot dat Swinging.nl je kan helpen om jouw feest tot een succes te maken!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
4US coverband Allround coverband voor jouw feest!
Kortom: simpelweg een super geslaagde avond entertainment gehad met 4US coverband! Jullie hebben van onze bruiloft een ├ęcht feest gemaakt. Jong en oud hebben genoten van de sfeer, muziek en het dansen. We hebben veel complimenten over onze keuze voor deze band gekregen. Allround coverband voor jouw feest!
Coverband Battle Starsound Studio.
Welke band wordt de beste coverband van 2019? Groot nieuws voor de coverbands in de regio Midden-Nederland! Wie durft de strijd aan te gaan en welke band mag zich bekronen tot de beste coverband van 2019? Dit jaar organiseert Starsound Studio een heuse coverband battle, waarbij bands uit Utrecht en omstreken het tegen elkaar opnemen.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Coverband Utrecht Full House Coverband.
Band Gezocht in Utrecht.
Elke band speelt ook in de regio Utrecht. Kies uit ons overzicht de band die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste coverband, popband of rockband in Utrecht!
Fusebox Coverband.
PARTY COVERBAND SINCE 2004. Op zoek naar een coverband in Utrecht? Al bijna 15 jaar speelt Fusebox het land plat; van dorpsfeesten, tot bruiloften, bedrijfsfeesten en kroegoptredens. We zijn daardoor uitstekend in staat om met je mee te denken over de mogelijkheden, op basis van de vele jaren ervaring.
Band of coverband boeken voor je feest in Utrecht BandZoeker.
Deze uitgeklede versie van de professionele coverband Lean On Me speelt lekkere luisterliedjes in vele genres als pop, jazz, singer songwriter en Nederlandstalig. Zeer geschikt op een intiem feest of bijvoorb. Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde. Duo Swart Wit. In duo Swart Wit zingt de zangeres en draait de DJ de passende muziek voor jullie gasten. Bovendien hoor je ook samenzang van de DJ de zangeres. Het is als gast ook mogelijk om een nummer met hen mee te zingen. De invulling is per gelegenheid weer anders en de gasten kunnen aanvragen wat ze gr. We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op. Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy. Feestband huren in Utrecht via Bandzoeker.
Sprookjesachtig trouwfeest in park Utrecht Coverband The Hits.
Neem dan eens vrijblijvend contact op met Coverband The Hits, de sympathieke en ervaren Noord-Hollandse Hitmachine. Je krijgt een draaikolk aan hits! Beschikbaar voor bruiloften / trouwfeesten in regio Utrecht, maar ook elders natuurlijk! Als je onze vele positieve referenties hier op de site leest, en hoort welke welke scherpe all-in prijs wij hanteren, kunnen wij zomaar jouw beste schot in de roos zijn!
Zangeres Zanger / gezocht Zanger Utrecht Gezocht Muzikantenbank.NET. Utrecht Muzikantenbank.NET.
Wij zijn de Utrechtse band Solid Rock. De harde kern bestaat uit Michiel slag gitaar en Jasper drums en we kennen elkaar al jaren. Onlangs hebben wij onze muzikale samenwerking weer nieuw leven in geblazen na eerder ook al samen in de band. Funk Delight, de funky coverband met jazzy twist zoekt 2e zangeres. Categorie: Zanger Gezocht Veenendaal Utrecht.

Contacteer ons