Meer resultaten voor coverband breda

 
coverband breda
De Klittenband De Klittenband Dé studenten coverband, studentenband en feestband.
Clash of the Coverbands voorronde. Plan C, Rotterdam. Lustrumgala Les Sacripantes. Introductiefeest Industrieel Ontwerpen. SSR-Leiden EL-CID Introweek. Introfeest Technisch Bestuurskunde. Gala MSFU Sams. Gala Ovum Novum. BK Beats Festival. Gala ALSV Quintus. Gala Carolus Magnus. Introweek opening Grote Markt. Op zoek naar de band die elk feest naar een hoger niveau kan tillen? De Klittenband maakt met zijn weergaloze show elke avond tot een onvergetelijke ervaring. Met een vakkundig gemonteerde escalatiemix neemt De Klittenband je mee op een reis waar je nog weken van zult moeten bijkomen. De Klittenband is geen gewone coverband.
Band boeken uit Breda Alle prijzen.
Het boeken van muzikanten via Gigstarter is geheel gratis, zowel voor jou als voor de muzikant. Hierdoor heb je altijd een band op je feest tegen de laagste prijs. Bekijk ook onze DJs uit Breda en al onze artiesten uit Breda.
MT Bottles Pop Rock Partyband.
De" perfecte band voor onze bruiloft." Uit je dak gaan: dat is het motto van de zes leden van MT Bottles! Al sinds 1993 bestormt de poprock coverband de zalen, podia en tenten in de regio van hometown Dorst bij Breda, maar whats in a name?
Wicked Funk'd' Up Soul!
Wicked: voor een avond Funk'd' Up Soul! WICKED is een funky coverband uit Breda en omgeving. Een avondje WICKED staat voor genieten van goede groovy muziek. Hou jij van artiesten als Bruno Mars, Jamiroquai, Waylon, Alain Clark, Caro Emerald en Joss Stone?
Evenses Entertainment.
The Hot Dogs Coverband Breda The Hot Dogs Coverband.
The Hot Dogs Rock Roll Coverband uit Breda; een band met één passie; Rock Roll! Deze Rock Roll Coverband uit Breda brengt keer op keer een unieke ervaring met het doel om de muzikale geschiedenis van de jaren 50 / 60 te laten herleven.
Muzikanten zoeken band in Breda Noord-Brabant Dé Muzikantenbank.
Gitarist zoekt band in Breda Noord-Brabant 166x bekeken. Hoi allen Mijn naam is Ron alles den spike Op mijn 16de gitaar leren spelen maar door operaties aan handen het los moeten laten Nu naar therapie gaat het wel weer maar nog niet zoals het hoort Alles wat nodig is voor een gitarist heb ik on huis Ik ben net 60 geworden en speel graag wat oude rock maar ook nieuwere muziek Een beginnende band daar ben ik naar op zoek in de omgeving van Breda Hebben meer.
BandZoeker.
De beste cover of feestband voor je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag in Breda? Zoek niet verder! Op Bandzoeker vind je een uitgebreid en overzichtelijk aanbod aan bands die van ieder feest een onvergetelijke avond kunnen maken. Zoek de perfecte match voor jouw feest via ons filteropties en kies tussen onder andere het soort feest en de prijsklasse. Wil je liever een advies op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou de perfect band te vinden! 1 Filter geselecteerd. Six 2 Party. Een feest is geen feest zonder een goede feest-band. Een feest-band die de stemming perfect aanvoelt, weet wanneer de party een oppepper nodig heeft of wanneer er een romantische noot gespeeld moet worden. Een band ook, die zich realiseert dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid, de gasten. Welkom bij DoubleXL! Deze super-strakke coverband is op zoek naar jouw feest!
Mobiele coverband in Breda?
Een Mobiele coverband vinden in Breda is er dankzij het enorme aanbod via internet niet eenvoudiger op geworden. Wanneer u een Mobiele coverband in Breda wilt huren of boeken bent u bij Muziekburo.nl aan het goede adres getuige de tevreden reacties van onze klanten.
Coverband Breda CoverBand Nightwind de feestband!
Coverband-Nightwind: de ultieme band uit Breda regio Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Utrecht. Nightwind: de bruiloft band en coverband met 5 tot 10 muzikanten: een dj/ drive-in-show, saxofonist, percusionist of hele blazerssectie. Breda: de ultieme bruiloftband voor een geweldige bruiloftt!
Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore Band! zoekt figuranten voor videclip Breda 3voor12.
3voor12 Breda / door Manoek Lambregts Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore Band! zoekt figuranten voor videclip. Alle gabbers verzamelen! De happy hardcore coverband Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore Band! De groep wil een videoclip opnemen voor een medley en heeft daarvoor een feestende meute nodig.
SplendiD Coverband Breda top 2000, rock, ballads, folk, pop, country.
Vereniging SplendiD, Breda. Vereniging SplendiD handelt volgens en verwijst naar de Algemene verkoopvoorwaarden vereniging SplendiD in deze versie. Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

Contacteer ons