Meer resultaten voor coverband repertoire

 
coverband repertoire
coverband repertoire - Solo Duo Trio's.'
informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel: 0497-360718. Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken en boeken van de juiste feestband. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. 70's' Disco Funk. Boeren Rock Bands. Dance House Bands. Rock and Roll. Solo Duo Trio's.' Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Royal Beat Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuw Lees meer. Pianotoppers Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano's' succes. De uitstraling/entourage van Piano Topper Lees meer. De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!
Repertoire SUPERSTAR COVERBAND.
Het Superstar coverband repertoire groeit continu. Dit repertoire is daarom geen compleet overzicht, maar eerder een voorbeeld en een momentopname van wat de band de afgelopen tijd heeft gespeeld. Mocht een te gek nummer dat jullie avond compleet zou maken nog ontbreken op onze playlist laat het ons dan weten.
zangeres bruiloft
InGenius coverband 70, 80, 90 coverbands op bruiloft, feest, huwelijksfeest, bedrijfsevents Biografie.
Voor de ogen van honderden uitbundige feestvierders drukken ze voor het eerst hun stempel op het concept coverband en kapen ze de eerste prijs weg. Er is honger naar meer en het duurt niet lang voor de groep ook een breder publiek weet te bekoren en zich een weg baant naar meer podia. InGenius bezorgt je een trip van de jaren 80 tot vandaag in een stomende show. Wat je vandaag op de radio hoort, kan morgen al in de set verwerkt zijn. Het uitgebreid repertoire gaat van dansbare pop tot snedige rock, voor ieder wat wils dus.
Coverband boeken of inhuren Atomika.
Wat is een Coverband. Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.
EMPIRE Coverband Dé rock/pop sensatie van Overijssel.
Om helemaal uit je dak te gaan, om al feestend mee te zingen met de grootste rock, pop en feestklassiekers uit binnen en buitenland. Mee dansen, schreeuwen en gek doen op het beste, meest brede repertoire wat Nederland en omstreken te bieden heeft.
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en galas, bedrijfsfeesten tot trouwfeesten. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu op uw privé party in. Elke gast krijgt zijn favorite tune te horen door de persoonlijke benadering van de coverband.
Casserole Fermer Hofnar.
Alle genres muziek passeren het repertoire van Casserole Fermer. Maar steeds is er meer dan voldoende rock in de nummers gestoken om echt iedereen op de dansvloer uit de bol te laten gaan. De band kan zich volledig terecht de Beste Rock Cover Band EVER noemen! CASSEROLE FERMER is een verrassende coverband met stevige rockallures.
Coverband Noah boeken bij Artiestenbureau.eu.
Ik wil een offerte ontvangen! Omschrijving coverband Noah. Noah is een zeer muzikale band met een erg groot repertoire, die behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Geen optreden van Noah is hetzelfde, omdat er altijd veel ruimte is voor interactie met het publiek waarbij verzoeknummers van harte welkom zijn.
Repertoire Coverband Sofa. Repertoire Coverband Sofa.
Met repertoire uit onderstaande lijst is stilzitten er niet bij; je gasten zullen dansen en uit hun dak gaan! Met de beste hits van de jaren 70 tot en met gisteren! Heb je zelf een nummer dat je mist, of een tip dat helemaal bij het repertoire van de band past?
Allround coverband BAHAMA'S' Repertoire.
Leef André Hazes jr. Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht John de Bever. Ik heb de hele nacht liggen dromen Wolter Kroes. We hebben een woonboot Stef Ekkel. Het dondert en het bliksemt Guus Meeuwis. Bestel moar Rowwen Hèze.
Repertoire Allround Coverband Driven.
Het repertoire van Driven bestaat al snel uit meer dan 250 hits en is is diverser als dat van menig ander coverband! Alle gewenst muziekstijlen worden door Driven beheerst, van klassiekers uit de jaren 60-70-80-90 tot de meest actuele top-40-hits. Absoluut uniek aan Driven is dat zij áltijd zonder setlist speelt.
DAS ROCK Stubru Coverband www.dasrock.be.
Verder horen we nog een impressionante mix van de Foo Fighters, Deus, Lenny Kravitz, The Cure, Simple Minds, Depeche Mode, Editors, Gorki, The Kids, U2 voor elk wat wils dus. Een gedurfd doch zeker niet minder repertoire dan vele coverbands en het werkt.
Repertoire Coverband Goed Verhaal.
F U T Boek ons hier! Coverband Goed Verhaal is van alle markten thuis. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement dat muziekaal ondersteund moet worden? Top 40 Band Goed Verhaal maakt er een feest van. Met ons brede Top 2000 repertoire bieden wij muziek voor jong en oud, van Dance Classics, 90's' tot hedendaagse muziek! Het repertoire wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe nummers.

Contacteer ons