Meer resultaten voor coverband repertoire

 
coverband repertoire
coverband repertoire - The" Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen!
The" Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen! Tonca Ohne Gewahr Tonca Ohne Gewähr brengt volledig naar wens van de klant een totaal Duits georiënteerde show van orginal Volkstümlich, Oberkraïner, Neue Deutsche Welle, Alpenrock maar ook Schla Lees meer.
EMPIRE Coverband Dé rock/pop sensatie van Overijssel.
Om helemaal uit je dak te gaan, om al feestend mee te zingen met de grootste rock, pop en feestklassiekers uit binnen en buitenland. Mee dansen, schreeuwen en gek doen op het beste, meest brede repertoire wat Nederland en omstreken te bieden heeft.
band
Allround coverband BAHAMA'S' Repertoire.
Leef André Hazes jr. Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht John de Bever. Ik heb de hele nacht liggen dromen Wolter Kroes. We hebben een woonboot Stef Ekkel. Het dondert en het bliksemt Guus Meeuwis. Bestel moar Rowwen Hèze.
bands
Casserole Fermer Hofnar.
Alle genres muziek passeren het repertoire van Casserole Fermer. Maar steeds is er meer dan voldoende rock in de nummers gestoken om echt iedereen op de dansvloer uit de bol te laten gaan. De band kan zich volledig terecht de Beste Rock Cover Band EVER noemen! CASSEROLE FERMER is een verrassende coverband met stevige rockallures.
leasing elektrische fiets
Coverband Noah boeken bij Artiestenbureau.eu.
Ik wil een offerte ontvangen! Omschrijving coverband Noah. Noah is een zeer muzikale band met een erg groot repertoire, die behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Geen optreden van Noah is hetzelfde, omdat er altijd veel ruimte is voor interactie met het publiek waarbij verzoeknummers van harte welkom zijn.
google adwords sign in
Repertoire Coverband Sofa. Repertoire Coverband Sofa.
Met repertoire uit onderstaande lijst is stilzitten er niet bij; je gasten zullen dansen en uit hun dak gaan! Met de beste hits van de jaren 70 tot en met gisteren! Heb je zelf een nummer dat je mist, of een tip dat helemaal bij het repertoire van de band past?
mobiel pizzakraam
Repertoire van allround coverband No Brakes.
Covers van allerlei genres. Het repertoire van No Brakes is gevarieerd en loopt uiteen van rock tot pop tot disco, maar ook Nederlandstalige nummers. De band blijft steeds nieuwe nummers aan haar repertoire toevoegen zodat de sound fris en eigentijds blijft.
balkon tegels
Repertoire SUPERSTAR COVERBAND.
Het Superstar coverband repertoire groeit continu. Dit repertoire is daarom geen compleet overzicht, maar eerder een voorbeeld en een momentopname van wat de band de afgelopen tijd heeft gespeeld. Mocht een te gek nummer dat jullie avond compleet zou maken nog ontbreken op onze playlist laat het ons dan weten.
lening zonder bank
DAS ROCK Stubru Coverband www.dasrock.be.
Verder horen we nog een impressionante mix van de Foo Fighters, Deus, Lenny Kravitz, The Cure, Simple Minds, Depeche Mode, Editors, Gorki, The Kids, U2 voor elk wat wils dus. Een gedurfd doch zeker niet minder repertoire dan vele coverbands en het werkt.
backlinking
REPERTOIRE Big Nick coverband.
Het repertoire van Big Nick bestaat uit meer dan 300 nummers en heeft door de jaren heen al menig collega coverband op ideeën gebracht! Klassiekers uit de jaren 50 tot 00 en vanzelfsprekend ontbreken de meest actuele top-40-hits niet. Big Nick kan het bij elk optreden het repertoire direct aanpassen aan de wensen vanuit de zaal, laat de verzoekjes maar komen!
vochtbestrijding vlaams brabant
Repertoire van Coverband Swizzle Dé Feestband van de Kempen.
We zijn altijd te vinden voor een feestje. 0479 64 00 52. Swizzle is dé feest en coverband van de Kempen. Met een gevarieerd repertoire van verschillende muziekstijlen weten wij zowat elk publiek te amuseren. 32 014 67 70 40.
broken link checker
Out of Blue Coverband.
Out of Blue is een straffe coverband uit het Antwerpse met een repertoire gaande van de sixties tot en met vandaag. Op zoek naar een betaalbare coverband voor je huwelijk, festival of personeelsfeest? Out of Blue is de ideale live-band voor ieder event!
mazouttank verwijderen
Coverband te huur voor bruiloft, feest, huwelijk en verjaardag.
Pop duo, Coverband. Interactie met hun publiek, plezier en veel verzoekjes! Coverband Say Cheese is een relatief kleine band met een groots repertoire. De band houdt ervan om veel interactie met het publiek te hebben. Hierbij kunnen veel verzoekjes worden aangevraagd.

Contacteer ons